IdHAIR Black Friday og Singles Day

BLACK FRIDAY & SINGLES DAY HOS IDHAIR


Hvem elsker ikke gode tilbud, hvor priserne er presset heeeelt i bund og du rigtig føler, at du får gode kvalitetsprodukter til billige penge? Den der følelse af at have gjort et rigtig godt kup. Den kan du få inden længe.

Snyd ikke dig selv for denne mulighed, for inden længe lander den store IdHAIR Black Friday og Singles Day avis i din frisørsalon, hvor vi har samlet masser af fantastiske produkter fra vores lagerhylder og presset priserne på shampoer, conditioners, stylingprodukter, frisørværktøj, stylingværktøjer, frisørsakse… Det er lidt lige som juleaften for din salon – bare før tid. For du vil helt sikkert kunne finde nogle af dine yndlingsprodukter fra IdHAIR og andre kendte brands, som vi forhandler, bland de mange gode tilbud, vi har i avisen for Singles Day og Black Friday .

Eksklusiv online tilbud


I den omfattende IdHAIR Black Friday og Singles Day avis, vil du finde tilbud som du kun kan få adgang til i IdHAIRs online shop. Derfor bør du tilmelde dig shoppen allerede nu, så du har en bruger, når det eksklusive tilbud går online…

Opret bruger

Indtil vi løfter sløret for vores mange Black Friday og Singles Day tilbud, kan du drømme dig væk i vores 10 bedst sælgende produkter nedenfor.

Have a nice hair day!