Blandingsforhold | Derfor er det vigtigt at blande din hårfarve rigtigt


Du står i baglokalet af frisørsalonen, beize, farvetuber, blandingsskål og farvepensler er fundet frem. Men det allervigtigste i forbindelse med din hårfarvning er endnu ikke fundet… Vægten!

Vægten er din bedste ven, når du skal udføre farvebehandlinger i din frisørsalon. Vi giver dig 4 gode grunde til, hvorfor du skal bruge en vægt, når du skal blande din hårfarve - som du i øvrigt kan købe lige her.

Professionel beize og hårfarve blandes på vægt for præcision

Når du bruger en vægt til at afmåle mængden af hårfarve og beize, får du det helt korrekte blandingsforhold. Og når du har det helt korrekte blandingsforhold, får du en hårfarve med masser af wow-effekt. 

Heldækkende hårfarve

1: Du får en fuld dækkende hårfarve

Nogle brugsvejledninger angiver farveandelen i centimeter, hvilket kan gøre det svært at sikre sig en helt korrekt blanding af den hårfarve, du blander til dine kunder i frisørsalonen. Derfor anbefaler vi altid, at du bruger en vægt, når du skal afmåle beize og hårfarve. På den måde opnår du en fuld dækkende hårfarve.

Ønsket tonehøjde

2: Du opnår ønsket tonehøjde

Brug vægten og undgå, at din hårfarve lander på en forkert tonehøjde og du skal omfarve håret, hvilket koster dig både tid og penge. Bruger du for meget beize, bliver hårfarven for lys i forhold til den ønskede tonehøjde.

Omvendt risikerer du at få et mørkere farveresultat, hvis du bruger for lidt beize. Det vil være spild af både din og kundens tid. Og er det tilmed en ny kunde, du farver hår på, risikerer du i værste fald, at han eller hun ikke ønsker komme tilbage til din salon og få farvet sit hår hos dig igen.

Naturligt hårfarveresultat

3: Du får et naturligt hårfarveresultat  

Der er næsten ikke noget mere fantastisk som frisør end at kunne trylle et smukt og naturligt farveresultat frem. Og hvorfor så sætte det hele over styr ved at blande en hårfarve uden brug af vægt? Når du bruger en vægt til at afmåle blandingsforholdet, opnår du nemlig et naturligt farveresultat.

Glansfuld hårfarve

4: Du får en glansfuld hårfarve

Hvilken kunde bestiller en mat hårfarve? Vi tænker, at svaret er lige omkring nul personer. For meget beize pigmenterne for meget og gør dermed, at hårfarven fremstår mat og flad. Det undgår du heldigvis også, når blot du blander hårfarverne og beizerne i det rigtige blandingsforhold ved brug af en vægt.

Måden du blander din hårfarve på er også vigtig for, om du får en ensartet farve. Vi anbefaler altid, at du blander dine hårfarver med et piskeris. Penslen kan nemlig opsamle farve imellem børstehårene, som ikke er blandet med beize. Det kan resultere i pletter på din kundes hår!

Hos IdHAIR tilbyder vi to komplette hårfarvesystemer, som begge er 100% dækkende – også mod grå hår! Vores største hårfarvesystem hedder IdHAIR Hair Paint, som byder på mange smukke nuancer.

Vores milde, ammoniakfrie hårfarver har vi kaldt IdHAIR Hair Paint Free – et hårfarve­system, der imødekommer de sarte hårtyper. Desuden tilbyder vi også top-lækre toningsfarver, som du finder under navnet IdHAIR Gloss.  

Gå på opdagelse i vores professionelle hårfarver i vores webshop. Måske du allerede ved, hvilken hårfarve, du er på udkig efter. I så fald kan du købe den døgnet rundt lige nedenfor.

Shop online

 

Har du ikke vores farvesystem i din frisørsalon, men overvejer at skifte fra dit eksisterende, kommer én af vores dygtige farve-konsulenter gerne forbi din frisørsalon, når der passer dig. Du skal være velkommen til at ringe ind til os og booke en tid på telefonnummer 8674 2822.

Som IdHAIR-farvekunde får du den eksklusive service at have adgang til vores Hotline-telefon, hvor der i vores åbningstider altid er en top-kompetent tekniker, der kan guide dig, hvis du alligevel skulle blive i tvivl om en hårfarvning i din frisørsalon.

Og så tilbyder vi selvfølgelig kurser indenfor farve, så du hele tiden kan lære mere om farverne.

Have a nice hair day!