Tubepresser | Spar penge på hårfarve – brug hele tuben!


Du prøver med møje og besvær at presse det sidste hårfarve ud af farvetuben mellem dine fingre, og lige lidt hjælper det. Den sidste klat vil bare ikke ud! Det kan heldigvis være fortid med ét simpelt værktøj: tubepresseren.

Tomme farvetuber

Få de sidste gram hårfarve ud af tuben

4 gram hårfarve lyder ikke af meget, men det svarer ca. til 7% af indholdet fra en farvetube på 60 ml. Og bruger du eksempelvis 10 tuber om ugen, vil de ekstra gram betyde, at du smider ca. 7 farvetuber lige direkte i skraldespanden om året. Når man stiller det op på den måde, lyder det næsten lidt fjollet ikke at bruge en tubepresser – for det er da synd og skam for den gode hårfarve at gå til spilde! Og bruger du flere tuber end 10 om ugen, skal du blot gange din besparelse yderligere op.

Tubepresser klemmer alt hårfarven ud af tube

Få mere hårfarve for pengene

Bruger du tværtom en tubepresser, får du så at sige nærmest 7 tuber hårfarve foræret – alt afhængig af, hvilke hårfarver, du sværger til i din frisørsalon naturligvis. Hvis du bruger IdHAIR Hair Paint Free, ville det netop svare til 7 tuber hårfarve ekstra du har at gøre godt med om året… Ville du sige nej tak til 7 tuber ekstra hårfarve på hylden? Nej vel?

Det eneste det kræver, er en lille-bitte investering: tubepresseren. Og pengene givet ud for en tubepresser er hurtigt hentet hjem igen, netop fordi tubepresseren er så effektiv, billig og tilmed genbrugelig. Se med i videoen, hvor vi demonstrer for dig, hvor let det er at bruge tubepresseren.

Tubepresseren af nem at bruge

I vores videoen er det tydeligt, hvor nemt og enkelt, det er at bruge en tubepresser, og hvor mange gram, der faktisk kan gå tabt, hvis du nøjes med at at presse hårfarven ud af tuben med dine fingre.

Brug også tubepresseren hjemme

Du kan også bruge tubepresseren til din tandpasta, tomatpure og hvilket som helst andet produkt i din husholdning, du har på tube. Det er da smart!

Har du ikke allerede den i din frisørsalon til dine hårfarver, kan du købe tubepresseren lige her.

Rul, pres og spar penge allerede fra i morgen!

Have a nice hair day!