Kvinder med krøllet hår

Curly Girl produkter

Vi har også produkter til dig, som følger Curly Girl-metoden.

Er der noget mere betagende end poppende krøller?

At se hvordan hvert enkelt hårstrå former sig i buet perfektion? Hos IdHAIR er vi vilde med krøller, og derfor er vi også glade for at kunne tilbyde de lækreste hårprodukter, som kan bruges af alle Curly Girls & Boys, der ønsker at få plejet deres naturligt krøllede lokker.

Se vores skønne serie, som er formuleret med kærlighed til Curly Girl hår nedenfor eller besøg vores eksklusive Curly-univers her, og lær meget mere om vores eksklusive krølleprodukter. 

Ud over Curly Xclusive, som er vores dedikerede serie til Curly Girl hår, har vi også produkter, fra vores andre serier, som du trygt kan bruge, hvis du har Curly Girl hår. 

Parfumefri pleje til Curly Girl-hår

Plej dit smukke, krøllede Curly Girl-hår med vores Sensitiv Xclusive shampoo, conditioner og dybdegående hårkur. 

Hårfarve til Curly Girl-hår

Farv dit smukke, krøllede Curly Girl-hår med en af de mange, fantastiske farvebomber med kureffekt. Colour Bomb og udviklet sådan, at du trygt kan bruge den som Curly Girl. Se farveudvalget og ingredienslisterne nedenfor. 

Curly_woman.jpg

Accepteret til Curly Girl-hår

Fælles for alle IdHAIR produkter, der kan bruges til Curly Girl-hår, er naturligvis, at de hverken indeholder silikoner eller udtørrende sulfater og alkoholer.