IdHAIR Julekalenderen

Vi elsker jul hos IdHAIR, og det er efterhånden en tradition, at vi har en rabatregn til jer i form af vores julekalender.

I år holder vi jul på en liiiidt anden måde – vi inddrager vores nye digitale IdHAIR univers, og derfor er julekalenderen nu digital. Du finder den lige nedenunder teksten her.

Sådan fungerer den digitale julekalender:

En ny låge åbner hver dag, og du tilføjer blot de varer bag lågen til kurven, som du ønsker. Du kan sagtens samle op over flere dage inden du sender ordren ind.

VIGTIGT! Hver lågeperiode løber fra lørdag til fredag. Det vil sige, at hver fredag i december er den sidste dag til at sende din samlede ordre ind fra ugen der gik. Ordrer der kommer ind med tilbud efter dette bliver ikke gennemført.

Og sådan fungerer ugerne frem til d. 20. december. Fra den 20. december kan du bestille alle tilbud fra den 20. frem til den 24. december og disse skal indsendes senest d. 23. december. Vi kan ikke garantere, at vi når at sende din ordre inden jul, og dermed vil den blive leveret en af de første dage i 2020. 

Ønsker du at handle bagud for ugen, skal du gøre det gennem en computer eller tablet, da du på mobilen kun kan se dagens låge.

Rigtig god fornøjelse og glædelig jul!