2020_idhair.jpg

Frisørkursus

Tilmeld dig spændende frisørkurser for efteråret 2020

På udkig efter spændende frisørkurser for 2020?

Hos IdHAIR har vi et stort kursusprogram pakket med inspiration og hands-on. Bliv inspireret til at skabe dine egne smukke udtryk i din salon.

Når du har fundet det dagkursus eller aftenkursus, du ønsker at deltage i, kan du tilmelde dig kurserne i formularen længere nede på siden her. 

Kontaktinformationer
Kursusvalg
Ønsker du at tilmelde dig flere kurser?
Kursusvalg
Ønsker du at tilmelde dig flere kurser?
Kursusvalg
Andet

Byg videre på din ud­dannelse som frisør

Nok hedder det at færdiguddanne sig, men i vores øjne må man aldrig stoppe med at udvikle sine faglige kompetencer.

Frisørfaget er ét af de mange fag, hvor det at holde sig opdateret på de seneste tendenser i branchen blot vil komme din virksomhed og dine kunder til gode. Derfor tilbyder vi frisørkurser til dig som i forvejen har en lækker titel som færdiguddannet frisør og gerne vil videreuddanne dig.

På et IdHAIR frisørkursus bliver du undervist af én af vores mange dygtige teknikere, som med udgangspunkt i vores farvesystemer og hårstylingprodukter samt hands-on og inspirationsmateriale sætter en ære i at opdatere dig inden for hårmoden og de nyeste klippe- og farveteknikker.

Du har også mulighed for at booke en tekniker direkte ind i din frisørsalon og få et unikt kursus. Du kan aftale indholdet med din IdHAIR-sælger eller tekniker. Lad dig evt. inspirere af indholdet ud fra alle vores spændende frisørkurser, som du finder i kursuskataloget. Så kan vi skræddersy et kursus som passer lige præcis til dig og dine behov.

Vi glæder os til at se dig og byde dig velkommen indenfor i IdHAIR-universet – en verden fyldt med passion for hår.  

Have a nice hair day!


Afbestilling af kursus 
Det er helt ok at fortryde en tilmelding til eller blive forhindret i at deltage i et frisørkursus hos IdHAIR. Ved afbestilling mellem 14-30 dage før et kursus får du 50% refusion. Herefter tilbyder vi ingen refusion. Har du tilmeldt dig et gratis kursus opkræver vi kursets normalpris, hvis du udebliver eller melder afbud senere end 8 dage før kurset. Vi tager forbehold for taste- og trykfejl.