Frisørkursus top-billede med Sensitive Xclsuive model: kvinde med mørkebrunt hår stylet med bløde krøller

Frisørkursus '23

Fantastiske frisørkurser til dig, der vil udvide farvepaletten, styling-skills eller klippe-teknikker

IdHAIR frisørkurser | SS 2023

Hos IdHAIR gør vi en ære i at inspirere dig til videre kreativitet i frisørsalonen med udgangspunkt i vores farveunivers af alt lige fra demi- til permanente hårfarver. Hos IdHAIR finder du hands-on kurser, hvor du selv arbejder på en model eller et dukkehoved.

Du kan også opleve frisørkurser, hvor du bliver stærkere i teori. Men det stopper ikke her - for blandt vores frisørkurser finder du naturligvis også kurser, hvor vi viser dig de seneste trends inden for klipninger. Med andre ord bliver du med et frisørkursus fra IdHAIR inspireret til at skabe dine egne smukke udtryk i din salon. 

Der er ikke flere ledige kurser på denne side af sommeren 2023.

PSST! Du finder også vores populære kursusrejse til Kreta, som ligger i september 2023. Der er plads til 100 frisører - skal du være én af dem? 

Vi brænder for at give inspiration til dig som frisør og glæder os til, at det igen bliver muligt at samles og afholde kurser.  Vi arbejder ben-hårdt på også at finde nye veje for, hvordan du som frisør stadig kan holde dig opdateret på de sidste nye farve- og stylingstrends. Vores sidste nye skud på stammen er vores undervisningsvideoer på YouTubekanalen IdHAIR Professional Education. 

Tilmelding

Har du allerede fundet et kursus, som du vil sikre dig en plads til, kan du tilmelde dig i formularen nedenfor. 

Bemærk: Kan du ikke finde kurset i listen, er det fordi det er udsolgt.

Kontaktinformationer
Kursusvalg
Ønsker du at tilmelde dig flere kurser?
Kursusvalg
Ønsker du at tilmelde dig flere kurser?
Kursusvalg
Andet

Byg videre på din ud­dannelse som frisør

Nok hedder det at færdiguddanne sig, men i vores øjne må man aldrig stoppe med at udvikle sine faglige kompetencer.

Frisørfaget er ét af de mange fag, hvor det at holde sig opdateret på de seneste tendenser i branchen blot vil komme din virksomhed og dine kunder til gode. Derfor tilbyder vi frisørkurser til dig som i forvejen har en lækker titel som færdiguddannet frisør og gerne vil videreuddanne dig.

På et IdHAIR frisørkursus bliver du undervist af én af vores mange dygtige teknikere, som med udgangspunkt i vores farvesystemer og hårstylingprodukter samt hands-on og inspirationsmateriale sætter en ære i at opdatere dig inden for hårmoden og de nyeste klippe- og farveteknikker.

Du har også mulighed for at booke en tekniker direkte ind i din frisørsalon og få et unikt kursus. Du kan aftale indholdet med din IdHAIR-sælger eller tekniker. Lad dig evt. inspirere af indholdet ud fra alle vores spændende frisørkurser, som du finder i kursuskataloget. Så kan vi skræddersy et kursus som passer lige præcis til dig og dine behov.

Vi glæder os til at se dig og byde dig velkommen indenfor i IdHAIR-universet – en verden fyldt med passion for hår.  

Have a nice hair day!


Afbestilling af kursus 
Det er helt ok at fortryde en tilmelding til eller blive forhindret i at deltage i et frisørkursus hos IdHAIR. Ved afbestilling mellem 14-30 dage før et kursus får du 50% refusion. Herefter tilbyder vi ingen refusion. Har du tilmeldt dig et gratis kursus opkræver vi kursets normalpris, hvis du udebliver eller melder afbud senere end 8 dage før kurset. Vi tager forbehold for taste- og trykfejl.