2020_idhair.jpg

Frisørkursus

Tilmeld dig spændende frisørkurser for efteråret 2020

På udkig efter spændende frisørkurser for 2020?

Hos IdHAIR har vi et stort kursusprogram pakket med inspiration og hands-on. Bliv inspireret til at skabe dine egne smukke udtryk i din salon.

Når du har fundet det dagkursus eller aftenkursus, du ønsker at deltage i, kan du tilmelde dig kurserne i formularen længere nede på siden her. 

Kursustilmelding 

I formularen nedenfor kan du tilmelde dig det eller de kurser, du ønsker at deltage på.


Udsolgte kurser

Flere af vores kurser er allerede fuldt bookede,  men du kan skrive dig op til en venteliste i formularen nedenfor i fald af, at der kommer afbud og der bliver en plads ledig plads til dig. 

AFTER WORK, LYSTRUP | TIRSDAG D. 29 SEPTEMBER

HP, HP FREE & GLOSS ON TOUR, RØDOVRE | ONSDAG D. 30 SEPTEMBER

COLOUR ESSENTIAL, LYSTRUP | MANDAG D. 2 NOVEMBER

AFTER WORK, LYSTRUP | TIRSDAG D. 24 NOVEMBER

COLOUR ESSENTIAL, RØDOVRE | ONSDAG D. 4 NOVEMBER

Kontaktinformationer
Kursusvalg
Ønsker du at tilmelde dig flere kurser?
Kursusvalg
Ønsker du at tilmelde dig flere kurser?
Kursusvalg
Andet

Eksklusivt kursusophold på Great Northern 

Er du til kursusophold, kunne du måske være interreseret i at tage med os til Great Northern og opleve 4 fantastiske dage med med høj faglighed og skønne spa-oplevelser. Læs om opholdet på Great Northern her.

Great Northern på Fyn aften
Great Northern på Fyn spa

Byg videre på din ud­dannelse som frisør

Nok hedder det at færdiguddanne sig, men i vores øjne må man aldrig stoppe med at udvikle sine faglige kompetencer.

Frisørfaget er ét af de mange fag, hvor det at holde sig opdateret på de seneste tendenser i branchen blot vil komme din virksomhed og dine kunder til gode. Derfor tilbyder vi frisørkurser til dig som i forvejen har en lækker titel som færdiguddannet frisør og gerne vil videreuddanne dig.

På et IdHAIR frisørkursus bliver du undervist af én af vores mange dygtige teknikere, som med udgangspunkt i vores farvesystemer og hårstylingprodukter samt hands-on og inspirationsmateriale sætter en ære i at opdatere dig inden for hårmoden og de nyeste klippe- og farveteknikker.

Du har også mulighed for at booke en tekniker direkte ind i din frisørsalon og få et unikt kursus. Du kan aftale indholdet med din IdHAIR-sælger eller tekniker. Lad dig evt. inspirere af indholdet ud fra alle vores spændende frisørkurser, som du finder i kursuskataloget. Så kan vi skræddersy et kursus som passer lige præcis til dig og dine behov.

Vi glæder os til at se dig og byde dig velkommen indenfor i IdHAIR-universet – en verden fyldt med passion for hår.  

Have a nice hair day!


Afbestilling af kursus 
Det er helt ok at fortryde en tilmelding til eller blive forhindret i at deltage i et frisørkursus hos IdHAIR. Ved afbestilling mellem 14-30 dage før et kursus får du 50% refusion. Herefter tilbyder vi ingen refusion. Har du tilmeldt dig et gratis kursus opkræver vi kursets normalpris, hvis du udebliver eller melder afbud senere end 8 dage før kurset. Vi tager forbehold for taste- og trykfejl.