Frisørkurser, frisørsaks, frisørkam og farvepensel

Frisørkursus

Tilmeld dig spændende frisørkurser for foråret og sommeren 2020

Er du på udkig efter spændende frisørkurser for 2020?

Hos IdHAIR har vi et stort kursusprogram pakket med inspiration og hands-on. Bliv inspireret til at skabe dine egne smukke udtryk i din salon. 

Det er med stor begejstring, at vi kan præsentere vores spritnye kursuskatalog spækket med fantastiske frisørkurser for foråret og sommeren 2020, og du finder både dagkursus og aftenkursus.

Kursuskatalog 2020

Se alle vores spændende frisørkurser i kataloget nedenfor

Kursustilmelding

Tilmeld dig ét eller flere frisørkurser i formularen nedenfor 

Kontaktinformationer
Kursusvalg
Ønsker du at tilmelde dig flere kurser?
Kursusvalg
Ønsker du at tilmelde dig flere kurser?
Kursusvalg
Andet

Byg videre på din ud­dannelse som frisør

Nok hedder det at færdiguddanne sig, men i vores øjne må man aldrig stoppe med at udvikle sine faglige kompetencer.

Frisørfaget er ét af de mange fag, hvor det at holde sig opdateret på de seneste tendenser i branchen blot vil komme din virksomhed og dine kunder til gode. Derfor tilbyder vi frisørkurser til dig som i forvejen har en lækker titel som færdiguddannet frisør og gerne vil videreuddanne dig.

På et IdHAIR frisørkursus bliver du undervist af én af vores mange dygtige teknikere, som med udgangspunkt i vores farvesystemer og hårstylingprodukter samt hands-on og inspirationsmateriale sætter en ære i at opdatere dig inden for hårmoden og de nyeste klippe- og farveteknikker.

Du har også mulighed for at booke en tekniker direkte ind i din frisørsalon og få et unikt kursus. Du kan aftale indholdet med din IdHAIR-sælger eller tekniker. Lad dig evt. inspirere af indholdet ud fra alle vores spændende frisørkurser, som du finder i kursuskataloget. Så kan vi skræddersy et kursus som passer lige præcis til dig og dine behov.

Kursusrejser for frisører

Hvorfor ikke tage nogle dage ud af kalenderen og forny din viden med et frisørkursus under varme himmelstrøg? Vi tilbyder også branchen bedste kursus på Kreta og har gjort det siden 2002. Læs mere om frisørkursus på Kreta her

Vi glæder os til at se dig og byde dig velkommen indenfor i IdHAIR-universet – en verden fyldt med passion for hår.  

Have a nice hair day!


Afbestilling af kursus 
Det er helt ok at fortryde en tilmelding til eller blive forhindret i at deltage i et frisørkursus hos IdHAIR. Ved afbestilling mellem 14-30 dage før et kursus får du 50% refusion. Herefter tilbyder vi ingen refusion. Har du tilmeldt dig et gratis kursus opkræver vi kursets normalpris, hvis du udebliver eller melder afbud senere end 8 dage før kurset. Vi tager forbehold for taste- og trykfejl.