Great Northern

Eksklusivt kursusophold for frisører

Vi inviterer 30 frisører med til undervisning i udsøgte omgivelser

Ta' med IdHAIR på kursusophold og få opfrisket dine frisørkompetencer i naturskønne omgivelser. I efteråret tager vi dig med til Great Northern på Fyn, som sørger for de smukkeste rammer, mens vi fylder dig med masser af inspiration som du kan anvende, når du tilbage til frisørsalonen igen.

Det får du på kursusopholdet

Når du tilmelder dig vores Great Northern kursusophold får du 4 dage spækket med klipninger, hårfarvninger, stylinger af langt hår, produktviden, undervisning af danske såvel som udlandske gæsteundervisere.

"En oplevelse i verdensklasse" - lige midt i Danmark

Du kan med andre ord øge din kreativitet inden for hårfarve, klipning styling, alt imens du hygger dig sammen med andre nysgerrige frisører. Desuden giver kursusopholdet dig ligeledes adgang til hurtigt kontakt til sælger/tekniker.  Udover spændende undervisning får du dette, når du tager med IdHAIR på kursusophold til Great Northern - den fulde programbeskrivelse finder du under tilmeldingsformularen længere nede på siden:  

- 3 overnatninger på delt dobbeltværelse
- 3 x morgenmad
- 3 x frokost 
- 2 x aftensmad
- Adgang til spa
- Minibar
- 1 x Yogatime 

1.jpg
4.jpg

Tid og pris

Lige nu har vi ikke ledige tider til dette kursus. Følg med på siden, så du kan være blandt de første til at kunne sikre dig en plads på vores kursusophold i særklasse på Great Northern. Opholdet varer  4 dage.  Prisen for sidste kursusopholdet var 7.995,- (eksklusiv egenbetalte drikkevarer og aftensmad søndag). 

 

 

Dine dage på Great Northern


Dag 1

Brug eftermiddagen på en lækker spa-oplevelse, som er inkluderet i prisen for dit kursusophold, så du kan starte vores intensive og informative kursus med fornyet energi. Du har også muligheden for at booke en golfbane eller luksusbehandling – dog for egen regning – og det kan du med fordel booke inden ankomst ved at ringe til Great Northerns reception på 33 33 77 11.

Efter din wellness-oplevelse eller tur på golfbanen vil du få en guidet tur på det naturskønne sted med resten af kursusholdet, så du rigtig kan se hvor ”Great” Great Northern er.

Dagen rundes af med en spændende speed intro IdHAIRs kreative univers, hvor vores dygtige undervisere bl.a. vil give dig en hurtig og effektiv øjenåbner for IdHAIRs kreative farvepalette.  

2.jpg
3.jpg

Dag 2:

Start dagen i zen med din krop til en skøn yogatime, som er inkluderet i prisen, og nyd herefter fuldt fortjent en dejlig morgenmad i restauranten.

Størstedelen af dine kunder har med stor sandsynlighed langt hår. Derfor kan du glæde dig til din første hele kursusdag, hvor vi har fuld fokus på langt hår, som både inkluderer klippeteknikker, stylinger, opsætninger og farvninger. Få indsigt i tendenserne for efteråret 2021 og foråret 2022, og bliv klædt på, så du kan bruge din inspiration fra kurset med det samme i din salon.

Nyd din adgang til spa-området, inden du slutter dagen af med en udsøgt 3-retters middag i selskab med hele kursusholdet.

5.jpg
6.jpg

Dag 3: 

Når du har nydt en lækker morgenmad, tager vores gæsteunderviser, Robert Kirby, som vi har fået fløjet ind fra England, dig med ind i de nyeste og smukkeste trends fra moderigtige London.

Resten af dagen vil du blive inspireret af de hotteste trends inden for frihåndsarbejde, som stadig er en voksende trend i hverdagen, og derfor igen noget du kan anvende i din salon med det samme. Når dagen er omme, vil du være fyldt med inspiration fra kreative klipninger og fantastiske afblegninger med smukke Gloss-blandinger.   

Eftermiddagen og aftenen vil byde dig på adgang til spa og udsigten til en surprise-aften, som vi naturligvis derfor ikke kan røbe mere om her – det skal opleves…! Aftensmaden er inkluderet i prisen.

Dag 4: 

Nyd morgenmaden og herefter tager vi hul på den sidste dag, der vil være i det digitale tegn til at starte med.  Få et indblik i, hvordan den digitale verden ser ud i dag for dig som frisør og hvordan du kan bruge den til at øge successen i din salon.

Vi afslutter kurset med endnu flere lækre klipninger og farvninger, hvorefter du en sidste gang inden opholdets udløb kan benytte dig af en sidste forkælelse i spa’en.

Have a nice hair day!

Afbestilling af kursus
Det er helt ok at fortryde en tilmelding til eller blive forhindret i at deltage i et frisørkursus hos IdHAIR. Ved afbestilling mellem 14-30 dage før et kursus får du 50% refusion. Herefter tilbyder vi ingen refusion. Har du tilmeldt dig et gratis kursus opkræver vi kursets normalpris, hvis du udebliver eller melder afbud senere end 8 dage før kurset. Vi tager forbehold for taste- og trykfejl.