Flot mand med businessman cut

Vi forhandler også...

Hos IdHAIR kan du, ud over at vælge ud fra et bredt sortiment under vores eget IdHAIR brand, også købe frisørrelaterede produkter fra andre anerkendte brands som vi er stolte distributører af.

spot_procare.jpg (1)

Folie til håret når du skal fremtrylle flotte farveresultater på dine kunder. Med folie fra Procare bliver balayage og lyse striber i håret en leg. Procare er en førende producent af hårfolie og dispensersystemer, og med den nye foliemaskine 24/7 forstår man hvorfor! Se med på videoen nedenfor.

Shop Procare lige her
spot_gama.jpg

Glattejern, krøllejern, føntørrer... Som frisør har du brug for stylingredskaber, der tillader dig at udleve dine kreative idéer inden for opsætning og styling af lange lokker såvel som den korte manke. Med det italienske mærke GA.MA Professional giver vi dig muligheden for det. 

Shop GA.MA lige her
spot_the_knot_dr.jpg (1)

Bag brandet The Knot Dr. finder du professionelle hårbørster, der giver smertefri udfrisering pga. de fleksible pigge, der skåner manken. Hårbørsterne kan bruges til alle hårtyper og til alle aldre.

Shop The Knot Dr.
spot_wahl.jpg

Vi er stolte distributører af Wahl Professional i Danmark. Som frisør skal du ikke gå ned på gode klippemaskiner og trimmere - og det er blandt andet det, du kan undgå ved at gå på opdagelse i vores brede udvalg af produkter fra det anerkendte amerikanske brand. 

Shop Wahl
spot_kasho.jpg

En saks er ikke bare en saks. Som frisør har du den altid i hånden, så derfor må du gerne stille store krav til den. Det har vi gjort og tilbyder derfor nogle af markedets bedste brands indenfor frisørsakse. Det japanske brand Kasho er et af dem. 

Shop Kasho
spot_babyliss_pro.jpg

Fransk og italiensk går op i en højere enhed, når det kommer til brandet Babyliss Pro. Bag det franske mærke gemmer sig flere årtiers produktion af redskaber til frisørsalonen. Produktionen foregår i Italien, og ud fra den udspringer lækre varmeredskaber, klippere og trimmere, som du som frisør kan udfolde dig kreativt med.  

Shop Babyliss Pro lige her
Y.S. Park logo

Vi er Danmarks eneste officielle forhandler af det verdenskendte japanske brand Y.S. PARK, som bruges på adskillige frisørskoler verden over. 

Shop produkter fra YS Park her