Gama Professional IQ

Gama Professional IQ

Unik, innovativ og ikke mindst fjerlet. Med sit rørdesign, sin motor og de 294 gram er IQ helt unik.

At man har det rigtige værktøj er vigtigt, når man står som professionel frisør dag ud og dag ind. Det ved Gama alt om, og derfor har de brugt den seneste tid på at udvikle den ultimative føntørrer. Så glem alt hvad du ved om føntørrere.

Gama Professional IQ er en ny type føntørrer uden sidestykke. Med sin ultralette opbygning på kun 294 gram er basen skabt for et suverænt arbejdsredskab.

Der er masser af power i denne kompakte IQ, og det skabes via vakuum. Man har derfor ikke brug for ekstra motorkraft. 

Men det stopper ikke her! For navnet IQ kommer fra den intelligens, som er indbygget i føntørreren. Den fortæller dig nemlig via sin autodiagnosticering, hvis du skal gøre noget som f.eks. at rense filtret eller lignende.

Det lækre design gør at du kan holde på den, hvor du vil og ikke kun på håndtaget. Det sikrer den helt rigtige arbejdsstilling. Når du pakker Gama Professional IQ ud af kassen finder du også to forskellige mundstykker og en lækker diffuser. 

Bestil din IQ

Du kan bestille den fjerlette føntørrer online her, hos din IdHAIR-konsulent eller ved at ringe på 8674 2822. IdHAIR er den eneste officielle forhandler i Danmark af Gama Professional IQ.

IQ overview.png
Longlife.png

En livsledsager

Med sin helt nye motor er holdbarheden på IQ rigtig lang. Det betyder, at du i gennemsnit vil opleve en motorholdbarhed på op til 3 x normale motorer. Med andre ord er IQ en rigtig arbejdshest.

OxyActivetech.png

Pleje til hår og hovedbund

Den nyudviklede Oxy Active Technology sikrer, at håret ikke bliver ødelagt af føntørringen. Teknologien tilfører glans og elasticitet til håret, så det føles lækkert og sundt.

Men det stopper ikke her, for hovedbunden stimuleres med aktivt oxygen, som renser dybt og er antibakteriel.