Sainō saks

Sainō

Den profesionelle frisørsaks fra Sainō er altid i zen

Derfor en saks fra Sainō

Zen betyder i sin reneste form, at man er fokuseret på nærværet, ganske som du sikkert er det som frisør. 

Med en Sainō saks er der altid fuld fokus på forarbejdningen af den saks, saksemageren netop sidder med i hænderne. Det giver et helt specielt slutprodukt, som adskiller en Sainō frisørsaks fra mange andre saksemærker på det professionelle marked. 

Ergonomi, Ydeevne, Holdbarhed og Håndværk

Sainō saksene er produceret efter en 4-delte-proces: Ergonomi, Ydeevne, Holdbarhed og Håndværk. Når disse fire processer og tankegange kombineres, får man en Sainō saks. Altså det ultimative værktøj, som blot skal løftes ud af sin æske og tages i brug. Alt før dette punkt er der med stolthed taget hånd om.

Vores Sainō sakse TOKYOKYOTO og OSAKA er udstyret med dobbelt drejeled og vi bruger professionelle højkvalitetskuglelejer, som sikrer en slørfri og meget let gang i saksen. Og da ingen af os er ens, er saksene monteret med en fladhovedet monteringsskrue, som sikrer at saksen hele tiden kan justeres netop til dine præferencer. Det flade design sikrer også, at skruen ikke hænger fast i håret.

Om Sainō

Saksemageren har produceret frisørsakse i mere end 40 år og det mærkes tydeligt i den færdige og afbalancerede saks. Sainō betyder talenter og er en del af IdHAIR Company. 

Shop online

 

Bestil Sainō hjem online i dag fra vores webshop lige nedenfor