Y.S.PARK kam og logo

Kamme og børster fra Y.S. PARK i sublim japansk kvalitet

Derfor skal du vælge Y.S. PARK 

Japanske Y.S. PARK er kendt for sin sublime kvalitet, og ikke mindst udvalget. Her er farver og kammodeller, som du ikke kan finde andre steder.

Hver en detalje på kamme og børster har et formål, og dagligdagen bliver en leg. Mange tænker måske ikke over det, men en god kam er lige så vigtig som en god saks.


Historien om Y.S PARK

I 1987 stiftede Mr. Young Soo Park Y.S. PARK Professional i Tokyo. Det var 7 år efter, at han åbnede sin første salon i Tokyo. Meget har ændret sig i årene, men Mr. Young Soo arbejder fortsat i sin salon, hvor han også udvikler sin ideer og koncepter. Det vil sige, at alle Y.S. PARK produkter er udviklet gennem hans egne erfaringer.

Mange skønhedsredskaber har været fremme i rigtig mange år. Faktisk er en kam noget af det ældste man kender til. For over 5.000 år siden blev de brugt i Persien, og det er måske derfor, at man fejlagtigt kan tro, at der ikke kan udvikles mere på dem.

Hos Y.S. PARK har de dog forsket og udviklet deres egne koncepter lige fra begyndelsen, og dermed redefineret hvad en kam er, men også udvidet hvad en kam eller børste kan. Y.S. PARK er udviklet af frisører til frisører. Det sikrer hele tiden at de stemmer overens med de forventningerne der er ude i salonerne, og det er også én af grundene til, at Y.S. PARK bliver brugt af topfrisører rundt omkring i verden.

Shop online

 

Bestil produkter fra Y.S. PARK hjem online i dag fra vores webshop lige nedenfor