Billede af smuk kvinde med rødligt farvet hår

Botany

Det naturlige valg. IdHAIR Botany består af 10 farver, der er 100% rene, ammoniakfri og naturlige.

Smukke og naturlige hennafarver

Farverne fra IdHAIR Botany fremhæver det naturlige spil i håret og består af forskellige farvende planter, forskellige typer henna fra Indien eller Egypten, pulver fra rabarberrod, kamilleblomstpulver, valnøddeskalpulver, for blot at nævne nogle få.

Åbent brev med IdHAIR Botany hårfarvepulver spredt ud på hvidt træbord
Botany IdHAIR æske i mørk trækasse

IdHAIR Botany skal blot blandes op med vand, og indeholder en unik kombination af plantebaserede, genopbyggende ingredienser, der plejer håret og gør det silkeblødt og glansfuldt. IdHAIR Botany er et naturligt valg, der ikke ændrer hårets opbygning og hårfarverne er desuden veganske og godkendte til Grøn Salon.

Farverne er blevet omhyggeligt analyseret, så vi kan garantere produktets renhed og sikkerhed. Alle blandinger er dermatologisk testede og er testet for kemisk og mikrobiologisk stabilitet.

 

Uundværlig hjælp når du farver

Når du farver hår eller laver andre kemiske behandlinger i salonen, er det en uvurderlig hjælp med de små redskaber, der kan gøre både din arbejdsdag og din kundes oplevelse bedre.

Vi har derfor udviklet 3 hjælpere, som du ikke kan undvære i dit daglige arbejde.

IdHAIR Colour Remover

IdHAIR Colour Remover

Den lette måde at hurtigt fjerne og/eller korrigere permanente og semi-permanente hårfarver i salonen. Kan blandes med vand for en let afrens, eller 3%/6% beize for en kraftigere afrens.

IdHAIR Colour Protective Oil

IdHAIR Colour Protective Oil

En barriereolie, der beskytter mod pletter fra hårfarve og uønskede reaktioner under kemiske behandlinger. Påføres direkte på huden omkring hårgrænsen. Fri for parabener.

IdHAIR Colour Remover Wipes

IdHAIR Colour Remover Wipes

Servietter, der enkelt fjerner hårfarve fra huden. Indeholder salt fra Det Døde Hav og fjerner mildt pletter fra hårfarve. Aloe Vera fugter huden, blødgør og lindrer irritation.

Shop online

 

Bestil IdHAIR Botany hjem online i dag fra vores webshop lige nedenfor