Flot mand med businessman cut

Vi forhandler også...

Hos IdHAIR kan du, ud over at vælge ud fra et bredt sortiment under vores eget IdHAIR brand, også købe frisørrelaterede produkter fra andre anerkendte brands som vi er stolte distributører af.

spot_procare.jpg (1)

Folie til håret når du skal fremtrylle flotte farveresultater på dine kunder. Med folie fra Procare bliver balayage og lyse striber i håret en leg. Procare er en førende producent af hårfolie og dispensersystemer, og med den nye foliemaskine 24/7 forstår man hvorfor! Se med på videoen nedenfor.

Lær mere om Procare her
spot_gama.jpg

Glattejern, krøllejern, føntørrer... Som frisør har du brug for stylingredskaber, der tillader dig at udleve dine kreative idéer inden for opsætning og styling af lange lokker såvel som den korte manke. Med det italienske mærke GA.MA Professional giver vi dig muligheden for det. 

Udforsk GA.MA Professional her
spot_the_knot_dr.jpg (1)

Bag brandet The Knot Dr. finder du professionelle hårbørster, der giver smertefri udfrisering pga. de fleksible pigge, der skåner manken. Hårbørsterne kan bruges til alle hårtyper og til alle aldre.

Læs mere om The Knot Dr. på brandets eget website
spot_wahl.jpg

Vi er stolte distributører af Wahl Professional i Danmark. Som frisør skal du ikke gå ned på gode klippemaskiner og trimmere - og det er blandt andet det, du kan undgå ved at gå på opdagelse i vores brede udvalg af produkter fra det anerkendte amerikanske brand. 

Læs meget mere om Wahl Professional, der har rødder helt tilbage til 1911.
spot_kasho.jpg

En saks er ikke bare en saks. Som frisør har du den altid i hånden, så derfor må du gerne stille store krav til den. Det har vi gjort og tilbyder derfor nogle af markedets bedste brands indenfor frisørsakse. Det japanske brand Kasho er et af dem. 

Lær mere om Kasho her
spot_babyliss_pro.jpg

Fransk og italiensk går op i en højere enhed, når det kommer til brandet Babyliss Pro. Bag det franske mærke gemmer sig flere årtiers produktion af redskaber til frisørsalonen. Produktionen foregår i Italien, og ud fra den udspringer lækre varmeredskaber, klippere og trimmere, som du som frisør kan udfolde dig kreativt med.  

Udforsk Babyliss Pro her

Psst..! Du kan snart købe produktet online

Snart kan du som frisør købe produkterne online, når vi åbner vores Pro Webshop.

Tilmeld dig som webshopkunde allerede i dag, så får du en mail, når IdHAIR Pro Webshop åbner.  

Knap