Smuk kvinde med farvebehandlet hår i sorte og rødlige nuancer

Hair Paint Free

IdHAIR Hair Paint Free er en hårfarveserie uden ammoniak, PPD og Resorcinol, så du trygt kan farve selv de sarteste hårtyper.

Komplet og mildt farvesystem 

Hair Paint Free er vores næste generation af hårfarver, og vi har gjort os umage med at skabe den mildeste hårfarve-serie uden at give køb på farvernes holdbarhed og glansfulde resultater.

Hårfarveserien er helt ammoniakfri, så du kan farve selv de sarteste hårtyper og hovedbunde, og der er ingen PPD eller Resorcinol i Hair Paint Free.

IdHAIR Hair Paint free farvetuber på hvidt bord
IdHAIR Hair Paint free farvetuber, farveskål, beize og farvepensel på hvidt bord

Hårfarveserien holder hvad den lover, og den dækker effektivt grå og hvide hår 100%. De 79 farver i farveserien udgør sammen med beizerne på 3% - 6% - 9% og 12% et komplet farvesystem med de mildeste, permanente farver. 

Farveserien indeholder vores revolutionerende Care System der bygger på skønne naturlige ingredienser. Systemet sørger for, at farven bevares og håret bliver beskyttet, opbygges og bliver glansfuldt. 

IdHAIR Hair Paint Free har desuden det unikke Anti Age Complex, der fungerer ved, at mikromolekylerne kontrollerer oxidationsprocessens hastighed, så farven udnyttes bedre, holder længere og bliver intens og klar.

citroner.jpg (1)

Glansfulde farver

Argan- og jojobaolie plejer håret, og essentielle frugtolier fra citron, mandarin og grapefrugt sørger for pleje og glans.

Hvede på hvidt bord af træ

Beskyttelse til håret

Hårfibrene bliver beskyttet og rekonstrueret ved hjælp af hvedeprotein, og heliogenol, der er koncentreret glycolekstrakt fra solsikkefrø, beskytter efterfølgende håret mod udefrakommende skader.

Uundværlig hjælp når du farver

Når du farver hår eller laver andre kemiske behandlinger i salonen, er det en uvurderlig hjælp med de små redskaber, der kan gøre både din arbejdsdag og din kundes oplevelse bedre.

Vi har derfor udviklet 3 hjælpere, som du ikke kan undvære i dit daglige arbejde.

IdHAIR Colour Remover

IdHAIR Colour Remover

Den lette måde at hurtigt fjerne og/eller korrigere permanente og semi-permanente hårfarver i salonen. Kan blandes med vand for en let afrens, eller 3%/6% beize for en kraftigere afrens.

IdHAIR Colour Protective Oil

IdHAIR Colour Protective Oil

Beskyt huden mod pletter fra hårfarve og uønskede reaktioner under kemiske behandlinger med denne barriereolie. Påfør barriereolien direkte på huden omkring hårgrænsen. Fri for parabener. 

IdHAIR Colour Remover Wipes

IdHAIR Colour Remover Wipes

Fjern hårfarve fra huden let og enkelt med disse milde servietter. Udover at indeholde salt fra Det Døde Hav, som skånsomt hjælper med til at fjerne hårfarvepletter, indeholder servietterne også Aloe Vera, der fugter og blødgør huden samt lindrer eventuel irritation.

Shop online

 

Bestil IdHAIR Hair Paint Free hjem online i dag fra vores webshop lige nedenfor