Model med lyst hår

Hair Paint

IdHAIR Hair Paint er professionelle hårfarver - komplet farveserie med masser af skønne, bløde nuancer, der fungerer optimalt til alle hårtyper.

100% dækkende farvesystem 

 

IdHAIR Hair Paint er en serie af professionelle hårfarver med beizer i 1,5% - 3% - 6% - 9% og 12% som klarer alle de farvebehov, du har i salonen, så dine kunder kan gå glade ud ad døren, når de har været hos dig.  

Hair Paint farvesystem med beize, farveskål, farvepensel og farvetube
Hair Paint farvetube

Farverne er lette at blande og bruge, og den høje farvekoncentration gør, at de er omkostningseffektive at bruge i salonen.  

Hårfarverne dækker grå og hvide hår 100%, og indeholder et anti-age complex, der beskytter og plejer håret ved hjælp af naturlige plantepigmenter (phytopigmenter).

Grapefrugter på mørkt træbord

Glansfuldt resultat

Planteekstrakter, frugtolier og stærke antioxidanter fra grapefrugt og andre citrusfrugter, giver et fantastisk holdbart og glansfuldt resultat på alle typer hår.

Solsikke på mørkt træbord

UV-beskyttende ingredienser

Hårarverne indeholder solsikkeolie, der beskytter og giver UV-beskyttelse. Med IdHAIR Hair Paint kan du være sikker på resultatet hver eneste gang du farver en kundes hår.

Mandariner på træbord

Plejende egenskaber

Hårfarverne fra IdHAIR Hair Paint er desuden beriget med mandarinolie, der beskytter hovedbunden under farvningen og sørger for, at håret bliver velplejet og let at rede ud. Desuden sikrer det lave indhold af ammoniak i IdHAIR Hair Paint-farverne, at eventuel hudirritation i hovedbunden mindskes. 

Uundværlig hjælp når du farver

Når du farver hår eller laver andre kemiske behandlinger i salonen, er det en uvurderlig hjælp med de små redskaber, der kan gøre både din arbejdsdag og din kundes oplevelse bedre.

Vi har derfor udviklet 3 hjælpere, som du ikke kan undvære i dit daglige arbejde.

IdHAIR Colour Remover

IdHAIR Colour Remover

Den lette måde at hurtigt fjerne og/eller korrigere permanente og semi-permanente hårfarver i salonen. Kan blandes med vand for en let afrens, eller 3%/6% beize for en kraftigere afrens.

IdHAIR Colour Protective Oil

IdHAIR Colour Protective Oil

Beskyt huden mod pletter fra hårfarve og uønskede reaktioner under kemiske behandlinger med denne barriereolie. Påfør barriereolien direkte på huden omkring hårgrænsen. Fri for parabener.

IdHAIR Colour Remover Wipes

IdHAIR Colour Remover Wipes

Fjern hårfarve fra huden let og enkelt med disse milde servietter. Udover at indeholde salt fra Det Døde Hav, som skånsomt hjælper med til at fjerne hårfarvepletter, indeholder servietterne også Aloe Vera, der fugter og blødgør huden samt lindrer eventuel irritation.

Shop online

 

Bestil IdHAIR Hair Paint hjem online i dag fra vores webshop lige nedenfor