To smukke kvinder med  med blond, fyldigt hår og mørkt bølget hår.

Hair Paint

Komplet farvesystem med op til 70% mindre ammoniak

Ny forbedret formel 


IdHAIR Hair Paint er professionelle hårfarver - en komplet farveserie med masser af skønne, bløde nuancer, der fungerer optimalt til alle hårtyper.

Lavt ammoniakindhold

IdHAIR Hair Paint indeholder op til 70% mindre ammoniak sammenlignet med andre farvesystemer, hvilket minimerer risikoen for hovedbundsirritationer. Det gør IdHAIR Hair Paint god til sensitiv hud og hovedbund.  Det lave ammoniakindhold i IdHAIR Hair Paint-farverne gør det muligt for Organic Care Complex at pleje håret fuldt ud, mens håret farves. 

Cremet formel

Den cremede formel i IdHAIR Hair Paint gør, at farverne rækker længere, og dermed er de kosteffektive for dig at have i din salon.

100% dækkende farvesystem

IdHAIR Hair Paint er en serie af professionelle hårfarver med beizer i 1,5% - 3% - 6% - 9% og 12% som klarer alle de farvebehov, du har i salonen, så dine kunder kan gå glade ud ad døren, når de har været hos dig.

Selv med en gråhårs-kunde kan farvesystemet tilbyde fuld dækkende hårfarver. Det er blandt andet på grund af det helt særlige Anti-Age Complex, at du kan lave de smukke, dækkende farver.

IdHAIR Organic Care Complex ingredienser og farvetuber

Organic Care Complex

Komplekset består af tre ingredienser, som hver bidrager med gode egenskaber til håret, mens håret farvebehandles. Ingredienserne i komplekset er arganolie, kæmpebambus og blåbær.

Kombinationen af ingredienserne plejer håret, mens det styrkes og får glans. Resultatet er et mindre skadet hår, som fremstår mere sundt.

Ingredienserne i Organic Care Complex er EcoCert certificerede.

Arganolie

Blåbær

Kæmpebambus

Anti-Age Complex

Komplekset bidrager med langtidsholdbar hårfarve. De små farvepigmenter gør det nemmere at trænge igennem hårstrået i forhold til almindelige hårfarver. Dette resulterer i en øget mængde af farvepigmenter og dermed en hårfarve, der holder længere.

Herudover bidrager komplekset til genopbygning og styrkelse af håret gennem sammenspillet mellem Ceramide A2 og Phyto-Enhancer som består af ekstrakter fra palmetræer og kokosnødder.

IdHAIR Premium Booster

Multifunktionel Premium Booster

Premium Booster fra IdHAIR Hair Paint er en multifunktionel beize, som du ikke kun kan bruge til dine nye Hair Paint farver men ligeledes IdHAIR Hair Paint Free og lysningsprodukterne fra IdHAIR. Du kan naturligvis også bruge Boosteren til de tidligere versioner af Hair Paint-farverne.

Den stabiliserede formel i IdHAIR Premium Booster gør at den nemt og hurtigt blandes med farverne, samtidig med at lanolinen i formlen sørger for pleje til håret.   

Hotline med farveeksperter

Når du bruger farverne fra IdHAIR Hair Paint har du altid mulighed for at få ekspertråd, hvis du har farvetekniske spørgsmål. Det er én af vores unikke services, vi tilbyder dig som vores farvekunde.

Uundværlig hjælp når du farver

Når du farver hår eller laver andre kemiske behandlinger i salonen, er det en uvurderlig hjælp med de små redskaber, der kan gøre både din arbejdsdag og din kundes oplevelse bedre.

Vi har derfor udviklet 3 hjælpere, som du ikke kan undvære i dit daglige arbejde.

IdHAIR Colour Remover

IdHAIR Colour Remover

Den lette måde at hurtigt fjerne og/eller korrigere permanente og semi-permanente hårfarver i salonen. Kan blandes med vand for en let afrens, eller 3%/6% beize for en kraftigere afrens.

IdHAIR Colour Protective Oil

IdHAIR Colour Protective Oil

Beskyt huden mod pletter fra hårfarve og uønskede reaktioner under kemiske behandlinger med denne barriereolie. Påfør barriereolien direkte på huden omkring hårgrænsen. Fri for parabener.

IdHAIR Colour Remover Wipes

IdHAIR Colour Remover Wipes

Fjern hårfarve fra huden let og enkelt med disse milde servietter. Udover at indeholde salt fra Det Døde Hav, som skånsomt hjælper med til at fjerne hårfarvepletter, indeholder servietterne også Aloe Vera, der fugter og blødgør huden samt lindrer eventuel irritation.