Frisør med mundbind

Hygiejne- og værnemidler til frisørsalonen

Pas på dig selv og dine kunder i frisørsalonen med hygiene- og værnemidler.

Vores sortiment af professionelle frisørartikler i høj kvalitet er udvidet med et udvalg af hygiejneprodukter og værnemidler, så du og dine kunder fortsat kan have det godt og føle jer trygge i frisørsalonen.

Se og køb dine værnermidler til frisørsalonen her.

Håndsprit

Dine hænder er dit allervigtigste værktøj som frisør. Og nu er rene hænder blevet endnu mere vigtige som frisør – det kan du heldigvis opnå ved blandt andet en jævnlig afspritning af dine hænder. Hos IdHAIR tilbyder vi en lækker håndsprit, som indeholder 75% alkohol, der sørger for en yderst effektiv rensning af bakterier på hænderne. Klik her for at bestille håndsprit.

Mundbind 

Det er vigtigt, at du og dine kunder stadig kan føle sig trygge i frisørsalonen. Derfor er det muligt, at beskytte dig selv og dine kunder med mundbind. Hos IdHAIR kan du købe to slags 3-lags mundbind med næseklip og øreelastik til engangsbrug. Begge er godkendt efter CE EN 14683 standarderne.  Vælg mellem mundbindet, som opfylder GBT 32610-2016, SGS og FDA samt type 2 mundbindet, som er testet efter EN 14683:2019+AC:2019. Klik mundbindene hjem her.  

Visir

Visir er et særdeles godt værnemiddel – især ved tæt kontakt med din kunde som vippe- og brynarbejde. Det tillader dig fuld udsyn til og kontakt med din kunde i frisørstolen på en forsvarlig og sikker måde. Tag trygt imod dine kunder i frisørstolen, når du bruger det dugfrie, gennemsigtige visir fra Pandhy’s Safe Smile, der er unikt med sit meget korte visir og stabile hagestøtte. Og så kan det genbruges i op til 3 måneder. Køb visir til din salon her

Maskinespray

Hold dine klippemaskiner rene med en rensespray, så skærene på din maskine holdes rene og hygiejniske. Vælger du maskinrensen fra Wahl, beskytter du desuden også dine klippemaskiner mod korrosion og forlænger dermed skærets levetid. Bestil maskinespray her.  

Engangsknive

Blandt sikre og hygiejniske valg til din frisørsalon finder du engangskniven. Og aldrig har engangsknive været så oplagte som nu. En engangskniv er perfekt til at give skæg, nakke og hårgrænse en veldefineret kant. Når du køber engangsknive til din frisørsalon hos IdHAIR, får du ligeledes en dispenser med til de brugte knivblade. Klik engangsknivene hjem til din salon her.

Nitrilhandsker

Beskyt dine hænder med allergivenlige nitrilhandsker fra IdHAIR – engangshandsker uden pudder, accelerator og latex. Handskerne passer til både højre og venstre hånd og er specielt egnet til frisørbranchen, da de er testet for deres barriere overfor frisørkemi. Køb nitrilhandsker her.

Halkra rulle

Undgå at hår ryger ned i nakken samtidig med at du opretholder den gode hygiejne i din frisørsalon med det praktiske engangs hals- og kravepapir i eksklusiv kvalitet. Køb halkra-ruller her.  

Engangsslag

Brug engangsslag til dine kunder og spar tid på at skulle vaske dine klippeslag fra dag til dig. Hurtigt og hygiejnisk – og praktisk, da vores engangsslag er ekstra lange og dermed undgår at det afklippede hår sætter sig fast i bukserne. Køb dine engangsklippeslag her.

Engangshåndklæder

Kodeordet til hygiejnisk og hurtigt er ’engangs” – og her er engangshåndklæder ikke en undtagelse. Gå efter en lækker, blød kvalitet, så du ikke går på kompromis med den eksklusive følelse, du tilbyder kunden i din frisørsalon. Køb engangshåndklæder her.