Hvid klippestol på sort baggrund

Inventar

Kvalitetsløsninger indenfor møbler og design. Med IdHAIR Interior er der ikke den indretningsopgave i din salon, vi ikke kan hjælpe dig med.

Skræddersyet inventarløsning til din salon

Du tilbringer rigtig meget tid i din salon, så det er vigtigt at du føler dig godt tilpas. Desuden er det her dine kunder, udover lækker klip og farve, også skal have en god og behagelig oplevelse, mens de er på besøg i din salon.

Vi tilbyder et bredt udvalg af inventar i høj kvalitet, og vi har sørget for at sortere de mindre gode produkter fra, så vi kan stå 100% inde for kvaliteten med mærker som Pahi, Maletti, og ”Rolls Roycen” indenfor inventar: Kiela. Desuden har vi udviklet IdHAIR Interior, som er vores eget koncept med kvalitetsløsninger indenfor møbler og design. Der er derfor ikke den indretningsopgave, vi ikke kan hjælpe dig med.

IdHAIR Interior Betjeningsdisk
IdHAIR Interior klippestol

Vi har desuden den filosofi, at vi udover at være din leverandør, gerne vil være en professionel sparringspartner for dig, når du skal indrette din salon. Vi har mange års erfaring med salonindretning, og vi bidrager gerne med vores erfaring og kommer med input, når du står, og skal indrette din salon.

Mærk på sortimentet

Vi er af den overbevisning, at ”man ser bedst med fingrene”. Derfor har vi indrettet to showrooms – ét i Lystrup og ét i Rødovre, så du kan komme og ”mærke” vores sortiment, når det passer dig.

Vi har åbent mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 8:00-14:30, men vi vil gerne bede dig om at booke en tid hos din sælger eller vores salgsafdeling, så vi er sikre på, at vi kan yde dig den bedste service.

Du kan også booke en tid i formularen nedenfor, så står vi klar til at hjælpe dig med alt omkring indretningen af din salon.