Smuk kvinde med afbleget hår

Lysningsprodukter

Professionelle lysningsprodukter til håret i både paste- og pulverform.

IdHAIR Extra White Bleach Paste

Under udviklingen af lysningsproduktet IdHAIR Extra White Bleach Paste har vi prioriteret en stærk ydeevne og et produkt, der er nemt at bruge. Resultatet er denne fantastiske formel, der blot skal blandes med creme beize til en lækker cremet konsistens, og som lysner jævnt op til hele 7 toner. 

bleach_paste_White_og_Extra.jpg
Afbleget hår på hvidt træbord

IdHAIR Extra White Bleach Paste kan bruges til alle lysningsbehandlinger. Den eksklusive formel har en skøn duft, og indeholder berigede vegetabilske olier, der beskytter hud og hårbund under behandlingen. Lysningsproduktet arbejder hurtigt, giver et ensartet resultat og hæver ikke op under behandlingen, som traditionelle lysningspulvere.

Husk, at du kan gøre din lysningsbehandling endnu bedre med IdHAIR Niophlex som du kan læse mere om hér.

IdHAIR Bleach Me POWER+

Vores multifunktionelle afblegningspulver, med et lavt indhold af ammoniak, der lysner op til fantastiske 9 toner, så du nemt og skånsomt kan lave alle lysningsteknikker, inklusive frihånds- og balayagetekniker .

Afblegningspulver i bøtte
Afblegningspulver på træske

Normalt vil lysning på det niveau gøre håret tørt og med tiden skadet, fordi standardlysninger indeholder persulfater, der nedbryder håret.  Hair Paint Bleach Me POWER+ bygger på det unikke Amino Sugar Nourishing Complex (ASNC), der indeholder aminosyrer, sukker, cystein og glycin, der hjælper med at beskytte og genskabe håret.

Håret beskyttes både på overfladen og inde i hårstrået under lysningen: Aminosyrerne trænger dybt ind i håret, regulerer persulfaternes skadelige virkning, og beskytter den skadede keratinstruktur. Sukrene giver pleje og fugt til hårets overflade, så det lysnede hår fremstår blankt og velplejet. Cystein og glycin forbedrer hårets indre keratinbindinger så hårets sundhed bevares.

IdHAIR Bleach Me

Et støvfrit hvidt lysningspulver, der arbejder hurtigt, så du får et fantastisk resultat på superkort tid. Lysner op til 7 toner, og er perfekt til at anvende til lyse striber, highlights og alle typer effekter med folie. IdHAIR Bleach Me kan også bruges til at skabe kreativt i frihånd med kam eller pensel.

Lysningspulveret giver et meget glansfuldt resultat, samtidig med at det fugter og plejer håret, så det fremstår sundt og skinnende efter brug af IdHAIR Bleach Me. Husk, at du kan gøre din lysningsbehandling endnu bedre med IdHAIR Niophlex som du kan læse mere om hér.

Bleach Me miljø kopier.jpg
bleach_me_gently_miljø kopier.jpg (1)

IdHAIR Bleach Me Gently

Med IdHAIR Bleach Me Gently får du en meget mild, blå lysningspulver, der har de samme egenskaber som IdHAIR Bleach Me, men som er ammoniakfrit og lysner håret op til 6 toner.

Lysningsproduktet indeholder blå pigmenter, der neutraliserer gyldne/varme toner i håret, og kan bruges selv i hår, der er svært modtageligt eller farvet.

IdHAIR Bleach Me Gently vedligeholder hårets styrke og glans, så du med mindst mulig påvirkning, kan skabe tidens lysningsteknikker på alle dine kunder. Husk, at du kan gøre din lysningsbehandling endnu bedre med IdHAIR Niophlex, som du kan læse mere om hér.