Kvinde med afbleget hår på strand

Niophlex

IdHAIR Niophlex er et 3-trins system, der er designet til at beskytte håret mod skader og gøre det stærkt og modstandsdygtigt, allerede mens du farver eller permanenter i salonen.

Stærkere og sundere hår begynder nu

 

Selv om vores farvesystemer er udviklet til at være så skånsomme som muligt, kan kemiske behandlinger stadig gøre håret åbent, tørt og måske med tiden skadet.

Derfor har vi udviklet IdHAIR Niophlex! IdHAIR Niophlex er et 3-trinssystem, som beskytter håret mod skader og gør det stærkt og modstandsdygtigt, allerede mens du farver eller permanenter i salonen.

Niophlex No.01 og No.02 på hvidt træbord
Niophlex No.03 på hvidt træbord

IdHAIR Niophlex giver helt fantastiske resultater, og den påvirker ikke indvirkningstiden for den kemiske behandling. Serien består af 2 produkter, som du bruger i din kemiske behandling, og 1 produkt som du både bruger i salonen og kan sælge til din kunde.

 

Trin 1

Det første produkt, Bonder No.1, blander du i din farveblanding, den skaber nye bindinger samt beskytter hårets indre struktur.

 

Trin 2

Enhancer er andet produkt i rækken – derfor har vi også kaldt den No.2. Enhancer bruger du til at sammenkoble de bindinger, der er skabt i trin 1, samtidig med at den plejer og giver fugt.

 

Trin 3

No. 3, Maintaineren, er en lækker kur, der vedligeholder de gode resultater, som du har skabt i salonen. Den giver fugt, styrke samtidig med at den gør håret blødt og glansfuldt. Vi anbefaler, at din kunde bruger No.3 hjemme to gange ugentligt. 

 

niophlex_ingredienser_ris.jpg

Niophlex nøgleingredienser

Sojabønner IsoFlavones tilfører pleje, som forbedrer hårets tilstand.

N-acetyl-L-cysteine skaber bindinger og beskytter håret.

Phytoceramide er udvundet fra ris, og skaber et beskyttende skjold om hårstrået.

Aminosyre tilfører fugt og styrkende egenskaber, der bevarer håret fugtet og reparerer de skadede dele.

Niophlex Bleach Powder

Lysning og sundt hår i én behandling. Niophlex Bleach Powder er vores effektive pulverlysning, der giver hele 7 trins lysning, mens den samtidig skaber nye bindinger og beskytter hårets indre struktur.

Afblegningspulver fra Niophlex
afbleget_hår_niophlex.jpg

Maleinsyre gør håret stærkere

Hvor traditionelle lysningspulvere skader hårets cortex og skællag, så hårets styrke svækkes, giver Niophlex Bleach Powder et sundere og stærkere hår, fordi håret beskyttes maksimalt under behandlingen. Dette kan lade sig gøre med den specielle formel, der bl.a. indeholder maleinsyre, der forbinder sig med hårets keratinstruktur. På den måde får din kunde et hår, der er bedre beskyttet, mere modstandsdygtigt og bliver mere elastisk.

Sundt og glansfult hår

Resultatet er et sundt, glansfuldt hår, der ikke knækker så let. Faktisk er Niophlex systemet så effektivt at du kan lave flere afblegninger på den samme kunde i løbet af den samme dag. Når du bruger Niophlex Bleach Powder skal du ikke ændre dine arbejdsrutiner og teknikker, du arbejder præcis som du plejer. Desuden indeholder Niophlex Bleach Powder beskyttelse mod uønskede varme undertoner i det lysnede hår. For en perfekt afslutning på afblegningen får du det bedste resultat med Niophlex Shampoo og Niophlex Enhancer No.2.

Fuldend Niophelx-oplevelsen

IdHAIR Niophlex byder desuden på en lækker shampoo og conditioner, så du kan give dine kunder den bedste behandling ved vasken. IdHAIR Niophlex Rescue Shampoo og Conditioner forlænger de gode resultater, du har opnået ved at bruge Niophlex No.1 og No.2.

Niophlex Rescue Shampoo og Conditioner er med sine aktive ingredienser styrkende og plejende for både skadet hår og hår, der har fået en Niophlex behandling.

Niophlex shampoo og conditioner på hvidt træbord
Niophlex Rescue Spray i kurv på hvidt træbord

Med IdHAIR Niophlex Rescue Spray kan du sprøjte blødgørende og plejende dråber i håret som afslutning på din Niophlex-behandling. Plejesprayen er et leave-in produkt og er specielt udviklet til et Niophlex-behandlet hår - du kan dog også sagtens anvende den til tørre hårtyper for fugt og pleje. 

Shop online

 

Bestil IdHAIR Niophlex online i dag fra vores webshop lige nedenfor