Blondine og brunette med langt, sundt hår.

Niophlex

IdHAIR Niophlex er et phlex-system, der er designet til at beskytte håret mod skader og gøre det stærkt og modstandsdygtigt, allerede mens du farver eller permanenter i salonen.

Stærkere og sundere hår begynder nu


Selv om vores farvesystemer er udviklet til at være så skånsomme som muligt, kan kemiske behandlinger stadig gøre håret åbent, tørt og måske med tiden skadet.

Derfor har vi udviklet IdHAIR Niophlex! IdHAIR Niophlex er et phlex-system, som beskytter håret mod skader og gør det stærkt og modstandsdygtigt, allerede mens du farver eller permanenter i salonen.

IdHAIR Niophlex No. 1 og No. 2

IdHAIR Niophlex Rescue Shampoo og Conditioner

IdHAIR Niophlex giver helt fantastiske resultater, og den påvirker ikke indvirkningstiden for den kemiske behandling. Serien består af 2 produkter, som du bruger i din kemiske behandling, og 1 produkt som du både bruger i salonen og kan sælge til din kunde.

 

Trin 1

Det første produkt, Bonder No.1, blander du i din farveblanding, den skaber nye bindinger samt beskytter hårets indre struktur.

 

Trin 2

Enhancer er andet produkt i rækken – derfor har vi også kaldt den No.2. Enhancer bruger du til at sammenkoble de bindinger, der er skabt i trin 1, samtidig med at den plejer og giver fugt.

 

Trin 3

Når du har udført trin 1 og 2, anbefaler vi at afslutte Niophex-behandlingen med Niophlex Rescue Conditioner - en dejlig cremet conditioner, som lukker skællaget. Den giver fugt og gør håret blødt og glansfuldt. Vi anbefaler desuden, at din Niophlex-kunde får en Niophlex conditioner med hjem til at vedligeholde det glansfulde resultat, du har lavet i salonen.

 

niophlex_ingredienser_ris.jpg

Niophlex nøgleingredienser

Sojabønner IsoFlavones tilfører pleje, som forbedrer hårets tilstand.

N-acetyl-L-cysteine skaber bindinger og beskytter håret.

Phytoceramide er udvundet fra ris, og skaber et beskyttende skjold om hårstrået.

Aminosyre tilfører fugt og styrkende egenskaber, der bevarer håret fugtet og reparerer de skadede dele.

Fuldend Niophelx-oplevelsen

IdHAIR Niophlex byder desuden på en lækker shampoo så du kan give dine kunder den bedste behandling ved vasken. IdHAIR Niophlex Rescue Shampoo og Conditioner forlænger de gode resultater, du har opnået ved at bruge Niophlex No.1 og No.2.

Niophlex Rescue Shampoo og Conditioner er med sine aktive ingredienser styrkende og plejende for både skadet hår og hår, der har fået en Niophlex behandling.

Niophlex Rescue Spray i kurv på hvidt træbord

Med IdHAIR Niophlex Rescue Spray kan du sprøjte blødgørende og plejende dråber i håret som afslutning på din Niophlex-behandling. Plejesprayen er et leave-in produkt og er specielt udviklet til et Niophlex-behandlet hår - du kan dog også sagtens anvende den til tørre hårtyper for fugt og pleje. 

Shop online

 

Bestil IdHAIR Niophlex online i dag fra vores webshop lige nedenfor