Kvinde med folie i håret

Tilbehør

Med vores store sortiment inden for salontilbehør behøver du kun at handle ét sted.

Alt hvad du skal bruge i din frisørsalon 

Det er vores ønske at være din foretrukne samarbejdspartner til alt, hvad du har brug for til dit daglige arbejde i salonen.

Derfor lægger vi et stort arbejde i at kunne tilbyde dig de allerbedste farver, pleje- og salonprodukter. Men vi vil også gerne være din totalleverandør i forhold til det tilbehør, du har brug for, så du kan nøjes med at handle ét sted og bruge tiden sammen med dine kunder i stedet for at købe ind.

Frisørtilbehør på hvidt træbord - farvepensel, farveskål og folie til hårfarve
Frisørtilbehør på hvidt træbord - vandforstøver, børste, engangshandsker og meches

Uundværlig hjælp når du farver

Vi tilbyder derfor et stort sortiment af alt hvad hjertet måtte begære indenfor tilbehør af høj kvalitet: børster, spidspapir, permanenttilbehør, strimmelvat, håndklæder, klippemaskiner, sakse og klippeslag, pensler og farveskåle, for blot at nævne en lille del af vores sortiment.

IdHAIR Colour Remover

IdHAIR Colour Remover

Den lette måde at hurtigt fjerne og/eller korrigere permanente og semi-permanente hårfarver i salonen. Kan blandes med vand for en let afrens, eller 3%/6% beize for en kraftigere afrens.

IdHAIR Colour Protective Oil

IdHAIR Colour Protective Oil

En barriereolie, der beskytter mod pletter fra hårfarve og uønskede reaktioner under kemiske behandlinger. Påføres direkte på huden omkring hårgrænsen. Fri for parabener.

IdHAIR Colour Remover Wipes

IdHAIR Colour Remover Wipes

Servietter, der enkelt fjerner hårfarve fra huden. Indeholder salt fra Det Døde Hav og fjerner mildt pletter fra hårfarve. Aloe Vera fugter huden, blødgør og lindrer irritation.

Shop online

 

Bestil IdHAIR tilbehør hjem online i dag fra vores webshop lige nedenfor